רוטב 'שמנת' טבעוני

רוטב 'שמנת' נהדר, מתאים לפסטה זוקיני, ולפסטה בכלל. אפשר להכין עם טופו או דגים...


1 בצל, פרוס דק-דק

4-5 שיני שום

1 מיכל קרם קוקוס (לפחות כוס אחת), אפשר במקום תחליף שמנת מסויה של דה-ברידג'

1/2 כוס מים רותחים + 1 כפית שטוחה של אבקת מרק טבעית ואיכותית

מלח והרבה פלפל שחור גרוס

אופציונלי: פטריות שמפיניון פרוסות דק


אופציה אחת לתיבול:

להוסיף 1/2 כפית אגוז מוסקט ולהוסיף עוד פלפל שחור עם צריך

1/4 כפית פלפל לבן

1/4 כוס יין לבן


אופציה שניה לתיבול:

להוסיף 1/2 כפית עלי טרגון מיובשים

1/4 כפית פלפל לבן

1/4 כפית צ'ילי יבש


לטגן את הבצל בשמן זית (או חמאה), על אש בינונית עד נמוכה - לא להשחים.

להוסיף את השום, לטגן כחצי דקה ולהוסיף את חלב הקוקוס (או שמנת).

להוסיף את התבלינים, להביא לרתיחה קטנה ולהנמיך את האש ולערבב מדיי פעם, עד שהרוטב יצטמצם ויסמיך.




7 views0 comments

Recent Posts

See All