פלאפל אדממה נהדר

1 בצל אדום קטן

2 שיני שום

חופן כוסברה טרייה + גבעולים

500 גרם שעועית אדממה מופררת

תבלינים לפי הטעם: ראס אל חנות, כמון, פלפל ומלח...

1 כף שמן זית

1 ביצה

1 כף פסיליום

2 כפות זרעי שומשום

מלח פלפל


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס.

קוצצים במעבד מזון קודם כל את הבצל, השום והכוסברה. אח"כ מוסיפים את האדממה ושאר המרכיבים וטוחנים עוד קצת, להשאיר את העיסה גסה מעט.

יוצרים כדורים, מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור עד שמזהיב, 20-30 דקות.

להגיש עם טחינה או מטבל שאוהבים וירקות טריים.


(24 כדורים, כל מנת חלבון = 6 כדורים)




3 views0 comments

Recent Posts

See All