"פירורי לחם" קטוגניים

הפיסליום עוזר להדביק את קמח השקדים, במקום הגלוטן שיש בקמח רגיל.

בעת שטובלים את הטופו (או השניצל) הרטוב מהבלילה או הביצה, יש להדק מעט כדי שזה יידבק ולהמתין 15 דקות לפני הטיגון. לפסיליום יש תכונה של ספיגת נוזלים ואז נכנסת פעולת ה"הדבקה".


אם בוחרים להכין את השניצל מטופו, כדאי לחתוך אותו לריבועים קטנים ובעובי של כחצי סנטימטר, לקבל טעמים דומיננטיים של הציפוי. כשהבלילה מוכנה, השרו את הטופו בבלילה 5 דקות לפחות לפני שניגשים לעבודה.


לפרורי ה"לחם"

1 כוס קמח שקדים

3 כפות פיסליום

תבלינים לפי הטעם: אבקת שום, מעט כמון, מלח...


לבלילה

אם רוצים טבעוני:

להכין בלילה של מעט מים עם 1-2 כפות של מרנטת הקנה (arrowroot), שהיא תחליף בריא ודל פחמימה לקורנפלור.

להוסיף 1 כפית חרדל ותבלינים.


אחרת, אפשר להשתמש פשוט בביצים, ולהוסיף חרדל ותבלינים.





22 views0 comments

Recent Posts

See All