מיונז ביתי טבעוני בשלוש דקות

1 כוס שמן איכותי בכבישה קרה - בעדיפות שמן שומשום בכבישה קרה (לא זה מהבישול האסיאתי), או שמן זית הכי עדין שיש (לא מר ולא חריף). אפשר גם שמן אבוקדו, למי שאוהב את הטעם.

1/2 כוס חלב סויה (ללא כל תוספות!)

1 כף שמן זית (אם משתמשים בבסיס בשמן אחר)

1/2 כפית מלח

2 כפיות חומץ תפוחים

2 כפיות מיץ לימון סחוט

1/4 כפית סירופ אגבה (אופציונלי, אני באופן אישי מעדיפה ללא)


לטעון עם בלנדר מוט עד שנוצר מיונז יפה ומוצק. לקרר.



27 views0 comments

Recent Posts

See All