יוגורט טבעוני

1 ליטר חלב סויה (בעדיפות של דה-ברידג')

7 כמוסות פרוביוטיקה (פרוביוטיקה 60 של ניצת הדובדבן הכי מוצלחת למטרה זו)


לשפוך את החלב לקערה, לקחת כחצי כוס מהחלב לקערה קטנה יותר ולשפוך לתוכה את תכולת 7 הכמוסות.

לערבב היטב עם כף עץ או פלסטיק (מתכת שבאה במגע עם נוזל לא טובה לפרוביוטיקה, כך אומרים).

להחזיר את התכולה לקערה הגדולה ולערבב שוב היטב.

לחלק ל 6-7 צנצנות זכוכית קטנות.


אם יש לכם תנור שאפשר להדליק בו את האור מבלי להפעיל את התנור זה נהדר, הוא ישמש כאינקובטור.

שימו את כוסות החלב, ללא כיסוי, הדליקו את האור וסיגרו את דלת התנור (אני ממליצה גם להודיע לבני הבית, שלא יכבו את האור בטעות :) ). האידיאל זה להכין בסביבות 20:00 בערב ולמחרת ב 07:00 להכניס למקרר, הפעם עם מכסה.


אם אין אופציה של התנור - כסו כל צנצנת עם מגבת נייר וגומייה מסביב והניחו על השיש, בחורף עדיף להכין בבוקר ולהשאיר על השיש בשעות היום, כי בלילה קר מדי.


אפשר להוסיף ליוגורט מעט פירות יער, או כל תוספת אחרת שאוהבים.


22 views0 comments

Recent Posts

See All