גבינת קשיו

1/2 1 כוסות קשיו, אחרי השרייה של לפחות 5 שעות

1/2 כוס מים

1/2 לימון סחוט

1 כף גדושה פתיתי שמרי בירה (או אבקה, זה לא משנה)

1/2 כפית מלח


לטחון בבלנדר חזק עד לקבלת מרק חלק וקרמי.


אפשר לחלק למנות ולהקפיא. נהדר להכנת מאפים ותבשילים עם גבינות רכות.


אם רוצים אותה כגבינה למריחה, אז לשים פחות מים לקבלת מרקם סמיך ממש.


אם רוצים תחליף לשמנת מתוקה לרוטב שמנת למשל, להכין ללא הלימון ושמרי הבירה!




7 views0 comments

Recent Posts

See All