בסיס לפיצה - קטוגני

1 כוס קמח שקדים

4 כפות קמח קוקוס

1/2 1 כפיות אבקת אפיה

1/2 כפית קסנטאן גאם (משפר אפיה)

1/2 כפית אורגנו יבש

1/4 כפית מלח

1 ביצה

1 כף שמן זית

1 כף מים

1 כפית חומץ

אופציונלי: 1/2 כפית שבבי שום יבשים, או שום גבישי


לערבב בקערה את כל החומרים היבשים, בקערה נפרדת את החומרים הרטובים.

למזג את היבשים אל תוך קערת הרטובים וללוש, עד לקבל בצק. לא ללוש יותר מדיי, אחרת קמח השקדים יפריש שומן.

לרדד בין 2 דפי נייר אפיה לקבלת הצורה שרוצים, ובעובי של כחצי סנטימטר.

לנקב עם מזלג ולאפות כ-8 דקות, להיזהר שלא ישחים או יישרף.

להוציא ולהכין את הפיצה כמו שאוהבים (רוטב פיצה מומלץ), לכסות היטב את השוליים ברוטב ובירקות שבוחרים כי יש לקמח שקדים נטייה להישרף. לאפות עד להשחמה שרוצים.



9 views0 comments

Recent Posts

See All