סדנאות שוקולד מקצועיות

20190101_232340.jpg
Maca-chocolates_1
Maca-chocolates_1

press to zoom
49413735_2557804184246332_40298784527472
49413735_2557804184246332_40298784527472

press to zoom
20190101_204749-2
20190101_204749-2

press to zoom
Maca-chocolates_1
Maca-chocolates_1

press to zoom
1/5
20190101_142607.jpg

הוא מכיל אמפיטמינים המכונים "סם האהבה" ומשפר לנו את מצב הרוח. הוא עשיר בנוגדי חמצון ומחזק את המערכת החיסונית ומערכת כלי הדם. הוא מגן על הלב ויש בו חומרים שמחזקים דופן התא ושומרים עליו מפני טרשת נפוצה. הוא עוזר להילחם בתאים סרטניים והוא גם מפחית מתח, מאט את תהליך ההזדקנות, עוזר לריכוז והכי חשוב מעלה חיוך על הפנים...

 

הקקאו – משקה האלים! מומלץ לצרוך ממנו על בסיס יומי, בהוראת הרופא 😊

 

בסדנה הסבר על היתרונות הבריאותיים של הקקאו, על הערכים התזונתיים של השוקולד, על בחירת הממתיק הנכון ועוד... הסבר והדגמה איך להכין שוקולד אמיתי ברמה מקצועית – ובקלות רבה - כולל טמפרור!

הסדנה מתאימה לכל גיל, ניתן להעבירה בבית הלקוח או במקום העבודה. האפשרויות הן:

-סדנה עם הדגמה שלי בלבד וטעימות 

-סדנה עם הדגמה שלי וטעימות + התנסות של המשתתפים (4 עמדות נוספות) 

-אורך הסדנאות 45 דקות עד שעה. 

טמפרור שוקולד הוא תהליך שמבדיל בין שוקולד חובבני למקצועי. טמפרור נכון יעניק לשוקולד ברק, תחושת פיצוח בעת הנגיסה וטקסטורה שנמסה בדיוק במגע עם הפה. שוקולד לא מטומפרר נמס מהר יותר במגע עם חום האצבעות והוא פחות עמיד לשינוי טמפרטורה.