סדנת גבינות טבעוניות

IMG-20190520-WA0022.jpg
IMG-20190520-WA0073
IMG-20190520-WA0073

press to zoom
IMG-20190520-WA0068
IMG-20190520-WA0068

press to zoom
IMG-20190520-WA0038
IMG-20190520-WA0038

press to zoom
IMG-20190520-WA0073
IMG-20190520-WA0073

press to zoom
1/6
IMG-20190520-WA0015.jpg

סדנה לתחליפי מוצרי חלב
 

ברור כבר כמעט לכולם כי לחלב הפרה תפקיד חשוב  בחולי ובבעיות בריאות - החל מליחה ואלרגיות, בעיות עיכול וספיגת רכיבי תזונה ועד לבריחת סידן.

 

החלב ומוצריו הפכו לחלק חשוב מחיינו וללא ספק חייבים למצוא להם תחליף הולם.

 

בסדנה זו אני מלמדת איך להכין מגוון רחב של מוצרים נהדרים ובריאים שיחליפו את מוצרי הגבינה - חלב בסיסי, חמאה וגבינת "שמנת" למריחה, גבינות ארומתיות ואפילו תחליף לפרמזן!

בסדנת תחליפי מוצרי החלב נלמד טכניקות להכנת המוצרים וטיפים רבים, בנוסף לידע רחב בנושא.

מבנה הסדנה

  • רקע כללי על החלב והשפעתו על חולי ובריאות.

  • טכניקות שונות להכנת חלב וגבינות.

  • הדגמה של כ-3 מתכונים.

  • טעימה של כ-6 מוצרים.

  • כל המשתתפים יקבלו חומר כתוב – מידע ומתכונים.